Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2007

«ΔΡΥΟΣ ΠΕΣΟΥΣΗΣ»



Ένα πράγμα που δεν χώνεψα ποτέ μου είναι η μανία με την οποία πάντοτε πέφτουν πάνω σε όποιον «γλιστρήσει» θεοί και δαίμονες, αντίπαλοι και «φίλοι» και ως συνήθως με περισσή σπουδή τα «περίφημα» Μ.Μ.Ε.
Ανεξάρτητα από το ποιόν, τα προσόντα, την θέση, τα πεπραγμένα και το «τι ρόλο βαρά το θύμα» γενικώς, το σύνηθες είναι να εφορμούν τα όρνεα καθώς και τα παντός είδους τρωκτικά να ασελγήσουν ξεσκίζοντας τις σάρκες του θύματος που έπεσε στην αρένα για να κατασπαραχθεί.
Έχει χαθεί πια κάθε είδους δεοντολογία, ανθρωπιά και συστολή απέναντι σε άτομο που ζει τραγικές στιγμές χαροπαλεύοντας κυριολεκτικά.
Πόσο μάλλον που οι περισσότεροι απ' αυτούς - αγνοούσαν - σιωπούσαν - αλλιθορούσαν - ή περί άλλων ετύρβαζαν έπρατταν και πράττουν ακόμα σε παρόμοιες περιστάσεις.

7 σχόλια:

Argirisp είπε...

ο έλληνας έχει μια μαγική ιδιοτητα. κρίνει ευκολα τους αλλους και ξεχνά πιο ευκολα τα δικα του αμαρτηματα.

Ανώνυμος είπε...

Τα ίδιωτικά ΜΜΕ εξελίσσονται σε μια διασταύρωση αστυφύλακα- δήμιου- νεκροθάφτη 3 σε 1. να πως καταργεί ο καπιταλισμός τις θέσεις εργασίας...

DINOS TZORTZOGLOU είπε...

ΟΚ...
Δίκιο έχετε....΄
Όχι όμως να πέσει ... παραγραφή επειδή πήδηξε από το μπαλκόνι...
Όλοι μας νιώθουμε μια συμπόνοια αλλά ΑΝ υπάρχει κάτι μεμπτό (και δεν εννοώ βέβαια προσωπικής φύσης) δε νομίζω ότι πρέπει να θαφτεί...
Και φυσικά δεν αναφέρομαι στους ανθρωποφάγους της TV.....
(Εδώ που τα λέμε, πολιτικός είναι ο άνθρωπος, έχει χρησιμοποιήσει και έχει χρησιμοποιηθεί από τα ΜΜΕ και είχε ... συναλλαγή, φίλους και εχθρούς στο μέσον... Δεν είναι ένας ανυποψίαστος "απλός" πολίτης....)
Δεν ξέρω....

subir είπε...

Δυστυχώς πλέον βιώνουμε την κατάσταση "απ'ολα χωρίς τζατζίκι αλλά με sauce..." Από εκεί και πέρα , ποιός ξέρει τι έχει παιχτεί και τι όχι.Εδώ μας ξαναφορτώσανε την Φάνη που ουδέποτε έχει κάνει το οτιδήποτε.Για ποιούς λόγους.Προφανώς για να μην πέσει και κανείς άλλος από κανά μπαλκόνι....Δε μας χέζουν πια.Τους έχω βαρεθεί.Ας πάνε όλοι να πνιγούν να ησυχάσουμε.By the way σε κάνω add.Καλές γιορτές....

Side21 είπε...

Σε καμμιά περίπτωση δεν θεωρώ ότι "..... δεδικαίωται".
Το θύμα βέβαια που ταυτόχρονα είναι και θύτης είναι "κατασκεύασμα" κάποιων που σφυρίζουν αδιάφορα αποποιούμενοι ανερυθρίαστα κάθε ευθύνης.
Όσο λειτουργεί έτσι το σύστημα, θα υπάρχουν πάντα "Ζαχόπουλοι" ή όπως αλλιώς ονομάζονται.
Και πάντα θα προσπαθούν κάποιοι να καλύψουν τα δικά τους "κατορθώματα" πίσω από ΡΟΖ ΙΣΤΟΡΙΕΣ.
Και πάντα θα υπάρχουν οι γνωστοί "παπαγάλοι" των Μ.Μ.Ε. που θα αναλαμβάνουν το δικό τους ρόλο για να τους καλύψουν.

Giorgos Varvakis είπε...

ευαισθησία να το πω; το βάρος των αποκαλύψεων; η βουτιά στο κενό διέξοδος απελπισίας! Οι μανάβηδες της αγοράς κατέληξαν : "Κύριε Ζαχόπουλε, έχουμε και 5ο(όροφο) !! " φώναζαν το Σάββατο για να προσεγγίσουν πελατεία...

http://mpalos.blogspot.com

DINOS TZORTZOGLOU είπε...

Φίλε μου, βάλε ένα αηβασιλάκι, έναν τάρανδο, έναν καλικάντζαρο τέλος πάντων....
Εκτός θέματος λοιπόν, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.
ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ (όχι χαζοχαρούμενο) το 2008!!!!
Και ΑΓΡΥΠΝΕΙΤΕ!!!!!